Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

24.4.13

15 ιδεες που θα σας ενθουσιασουν!! Πως θα διακοσμησετε με χριστουγεννιατικα λαμπακια στο δωματιο σας!!


If you want to adorn your bedroom with Christmas lights then you came into the right place to find some inspiration. If these creative ideas to hang holidays lights isn’t enough then check out all these pictures below. It isn’t hard to decorate your bedroom with lights but make it comfy and romantic isn’t as easy as it sounds. Anyway, enjoy!

10 υπεροχα δωματια μονο για κοριτσια!!



Κατασκευες απο παλετες!!! Ιδανικες για φοιτητικο σπιτι και οχι μονο!


Μιας και ειναι μόδα οι κατασκευες απο παλέτες και μιας και είμαστε σε οικονομική κρίση και δεν εχουμε λεφτα να ξοδευουμε για να φτιαξουμε το φοιτητικό μας σπίτι ή το εξοχικο.... σκέφτηκα να κάνω μια συλλογή απο φωτογραφιες για να πάρουμε ιδεες για ευκολες, όμορφες και οικονομικες κατασκευες.
Δείτε μαζί μου:


Σαλόνι


missy.tips

Παιδικές κατασκευές με χαρτόκουτες

Θέλετε ιδέες για παιχνίδια κατασκευασμένα απο χαρτόκουτες;;
Ψάχνοντας λίγο στο google  βρήκα καποιες υπέροχες κατασκευες και σας τις παραθέτω μαζι με τις οδηγίες για να τις φτιάξετε! Απλά καντε κλικ στον συνδεσμο που βρισκεται κάτω απο κάθε φωτογραφία. Αν εχετε φτιάξει και εσεις κάτι, στειλτε μου τον συνδεσμό σας να σας συμπεριλάβω στην συλλογή μου.




Τι μπορουμε να κανουμε τα βαζακια που δεν χρησιμοποιουμε!


Γυάλινα Βαζάκια. Όλοι έχουμε στο σπίτι μας κάμποσα από δαύτα ή έχουν φροντίσει οι μανάδες μας για αυτό. Αγοράζεις σάλτσες, μαγιονέζες, τουρσιά και παιδικές τροφές σε γυάλινα βάζα και αφότου το περιεχόμενο αδειάσει, τα βαζάκια τα πλένεις, τα καθαρίζεις και  τα στοιβάζεις στα ντουλάπια και στην αποθήκη, περιμένοντας τη στιγμή που θα σου φανούν χρήσιμα. Και η στοίβα όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει..
Συνήθως τα χρησιμοποιείς με τον αρχικό τους σκοπό: σαν αποθηκευτικούς χώρους. Τα παραγεμίζεις με μπαχαρικά, όσπρια, γλυκά του κουταλιού ή τουρσιά, όμως πόσα βαζάκια να χωρέσει ένα ντουλάπι, πως να ξεχωρίσεις τα όμοια βάζα ή πόσα χρειάζονται τελικά για να μοιράσεις το -φανταστικό- γλυκό που έφτιαξες;
Σήμερα θα δούμε σχεδόν 40 τρόπους για να ανακυκλώσεις και να μεταμορφώσεις τα άχρησιμοποίητα βαζάκια σου!
Μπορείς να τα αφήσεις διάφανα, να τα βάψεις, να τα διακοσμήσεις ή να τους βάλεις χειροποίητες ετικέτες και να τα χρησιμοποιήσεις  -φυσικά- σαν αποθηκευτικούς χώρους αλλά με όχι τόσο συνηθισμένο τρόπο, να βάλεις μέσα κεριά (ή ρεσώ ή ακόμα και ηλεκτρικές λάμπες), να τα διακοσμήσεις στο σπίτι σου, να τα χρησιμοποιήσεις σαν κουζινικά σκεύη, ακόμα και να τα μετατρέψεις σε χρηστικά αντικείμενα.
Από τις παρακάτω επιλογές, μπορείς να συνδυάσεις την διακόσμηση με τη χρήση, να πάρεις ιδέες για τη βεράντα και το σπίτι ή ακόμα και το στολισμό ενός τραπεζιού ή του γάμου σου!

Βαζάκια βαμμένα που χρησιμοποιούνται σαν ανθοδοχεία
Βαζάκια βαμμένα που χρησιμοποιούνται σαν ανθοδοχεία
Ο πιο εύκολος τρόπος, είναι να τα βάψεις στο χρώμα της αρεσκίας σου! Μπορείς με μπογιά να βάψεις το εσωτερικό τους ή με spray το εξωτερικό τους. Η διαδικασία είναι απλή, και το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο. Τα βάζα τις παραπάνω εικόνες βάφτηκαν με spray, τη διαδικασία μπορείς να την δεις εδώ.

8.4.13

Πως να μαζεψετε χόρτα και Συνταγές φαγητών με άγρια φαγώσιμα χόρτα


Πως μαζεύουμε τα χόρτα
Τα φύλλα  και τους βλαστούς  τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν  συγκεντρωθεί  τα δραστικά τους στοιχεία.  Τα  άνθη  και  τους καρπούς τα μαζεύουμε το πρωί
Να μη  μαζεύουμε  φυτά  για τα οποία δεν είμαστε σίγουροι ότι είναι βρώσιμα.
Να μη μαζεύουμε χόρτα από τις άκρες των δρόμων,  γιατί  είναι μολυσμένα από τα καυσαέρια των αυτοκινήτων.
Να αποφεύγουμε χόρτα που βρίσκονται σε χώρους που κυκλοφορούν σκύλοι και πρόβατα, γιατί υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης από εχινόκοκκο.
Την Άνοιξη υπάρχει κίνδυνος να μαζέψουμε χόρτα από ψεκασμένα με φυτοφάρμακα χαντάκια, μικρούς δρόμους και χωράφια.

Κόλπα με την ζύμη





Αγιου Βαλεντίνου αποβολή στην εγκυμοσυνη Απόκριες Απορίες Παιδιών βαλιτσα μαιευτηριου Βάπτιση ΒΕΛΟΝΑΚΙ Γάμος Γαύρος Γαυρος λεμονάτος στο φούρνο ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΗΛΗ Γιορτή του μπαμπά γλυκά του κουταλιού Γλυκό γλυκό σταφύλι Γυναίκα Δημιουργική Απασχόληση ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉ ΑΠΑΣΧΌΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉ ΑΠΑΣΧΌΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΆ Διακόσμηση Διατροφή για παιδιά διατροφη πριν την εγκυμοσυνη Διαφημίσεις Διαφημιστείτε δωρεάν Δουλειά Δουλειές για νήπιο Δουλειές του σπιτιού ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Εκπαίδευση Εκπαίδευση ύπνου ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ Ζωγραφιές Ζωγραφιές για παιδιά Ζωγραφιές με παλάμες Ζωγραφιές με πατουσάκια Ημέρα του πατέρα ΘΗΛΑΣΜΌΣ καθαριοτητα Καθαριότητα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ Καθημερινότητα Καριόκες καροτσι Κατασκευές απο πλαστικά μπουκάλια Κόλπα με την ζύμη κόψιμο πάνας Κρεβάτι δεντρόσπιτο Λιποθυμία παιδιού Λούβρος Μαλλιά Μαρμαρίς Μέθοδος Μοντεσόρι Μπισκότα Ντίσνευλαντ ομοφυλόφιλοι Ονειροπαγίδα Παιδικά Παραμύθια ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ παιδότοπος παιχνίδια παιχνιδια νεογεννητου Παλέτες Παναγία παρισίων Παραδοσιακές συνταγές Παρίσι ΠΆΡΤΙ Πατατοσαλάτα Πίστευε και μη.... ερεύνα. Πίτσα Πλακούντας Πλεκτό γκράφιτι Πολύχρωμες Φωτογραφίες Πρωινό για παιδιά Πρωτομαγιά ρυζόγαλο σάλτσα απο τυριά σπιτικη σαλτσα ντοματας Σπουδές Στεφάνι λουλουδιών Στρώμα νερού συμπληρωματα διατροφης στην εγκυμοσυνη συνταγες Συνταγές ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ Ταξίδια Ταξίδια με παιδιά Τάρτα Τι να σπουδάσω Τουρκία ΥΓΕΙΑ Υγεία ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Υγιεινή διατροφή Υπνος παιδιού φανουρόπιτα Φιλετάρισμα γαύρου φρουτα και λαχανικα εποχης Φρούτα χειμώνα Χαρτόκουτες χειροτεχνια για νηπια Χτενίσματα ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Ψυχολογία Ψυχολογία για Γονείς Ψυχολογία για παιδιά Ψωμί Ψωμί ρολό με ταχίνι ADVERTISING Blog Tips Blogging Cookies cupcakes μπαλαρίνα Deco & DIY DIY DIY κρεβάτι DIY Ντουλάπα feng shui party pinterest button Resize εικόνων Spinach pie - Σπανακόπιτα Tips στην κουζίνα Waterbed Yarn bombing
Loading...