Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

1.5.14

Οι βασικοί κανόνες του feng shui στο σπίτι.



Θα ξεκινήσω πρωτα μεταφράζοντας σας τι σημαινουν οι λέξεις  feng shui.
Κανονικά Feng σημαίνει άνεμος και shui νερό
Για εμένα ''Τα πήρε ο άνεμος και τα σήκωσε και το νερό απο πίσω ξέπλυνε''
Όπως όταν βάζουμε το πιεστικό με τον αέρα για να καθαρίσουμε ένα χώρο και μετά ρίχνουμε νερό με το λαστιχο να ξεπλύνουμε ότι έμεινε.

Δεν κανεις μαγικά οταν προσαρμόζεις το σπίτι σου με το feng shui απλά το τακτοποιείς με αποτέλεσμα να διώχνεις τις εντάσεις και να ανοίγεις τον δρόμο στα θετικά πραγματα
Τι κανεις λοιπον, πρώτα απ'όλα πετάς απο το σπίτι σου ότι άχρηστο έχεις. Αν ειναι σε καλή κατάσταση χάρισε το , ίσως κάποιος το χρειάζεται.
Μετά καθαρίζεις τα πάντα, ακόμα και πίσω απο το πλυντήριο. Διώχνεις όλη την βρωμιά απο το σπίτι σου. Μην κανεις όλο το σπίτι σε μια μέρα, Κάνε ένα δωμάτιο κάθε φορά. Μάζεψε όλα τα περιττά διακοσμητικά. Οσο πιο λίγα πράγματα έχεις στολισμένα τόσο το καλύτερο. Σκέψου το λογικα, θα μπορεις να ξεσκονίζεις γρηγορότερα.

Η άνοιξη και ο χειμώνας είναι οι κατάλληλες εποχές για να το κάνεις αυτο. 
Ενας καλός καθαρισμός του σπιτιού άυτές τις εποχές, μπορεί να κάνει
θαύματα για την προσωπική σας ενέργεια, αφού θα τη θρέψει και θα την ενισχύσει. Το feng shui, όπως πάντα, μπορεί να βοηθήσει με μια ποικιλία από εύκολες και ισχυρές συμβουλές για τον καθαρισμό του σπιτιου.
 Tip 1: Για την βελτίωση της υγείας σας: Συμμαζέψτε όλα τα ντουλάπια της κουζίνας σας και τον καταψύκτη. Απαλλαγείτε από όλα τα αντικείμενα που δημιουργούν σύγχυση και εμποδίζουν τη ροή της ενέργειας στην κουζίνα σας. Η κατάσταση της κουζίνας σας είναι η κατάσταση της υγεία σας. Καθαρίστε το ψυγείο, το φούρνο και όλες τις κατσαρόλες και τα τηγάνια. Πετάξτε όλα τα σκληρά χημικά καθαριστικά κουζίνας και αγοράστε οικολογικα καθαριστικα. Καθαρίστε όλα τα συρτάρια, τις επιφάνειες, φωτιστικά, κλπ. Ετσι θα ανοιξετε τον δρόμο για να ρέει ευκολότερα το ισχυρό τσί το οποιο θα δυναμώσει την ενέργειά σας. 
Tip 2: Τοποθετήστε στην εισοδο του σπιτιού ή στην κουζίνα σας τρεις νέες γλάστρες για να ανανεώσετε την ενέργεια του χώρου σας καθως αυτα συμβολίζουν την ενέργεια του εδάφους και την ενέργεια των νέων αρχών. Αν σκοπεύετε να τα τοποθετήσετε στην κουζίνα, μια πολυ ωραια ιδέα ειναι τα  αρωματικά βότανα, όπως βασιλικό, δεντρολίβανο ή δυόσμο. 
Tip 3: Καθαρίστε και συμμαζέψτε την κρεβατοκάμαρά σας και το μπάνιο σας. Απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν έχετε χρησιμοποιήσει τους τελευταίους 6 μήνες. Καθαρίστε το χώρο κάτω από το κρεβάτι (δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα κάτω απο το κρεβάτι μας!)  Καθαρίστε τα παράθυρα και ανανεώσετε την διακόσμηση της κρεβατοκάμαρά σας και του μπάνιου σας
Tip 4: Αν θέλετε να υποδεχτήτε μια νέα ερωτική σχέση στη ζωή σας, ή αν επιθυμήτε να κάνετε ένα παιδάκι, τοτε κάνετε χώρο και εννοώ πραγματικό, φυσικό χώρο για να έρθει αυτό το νέο πρόσωπο στο σπίτι σας. Καθαρίστε την ντουλάπα σας και δημιουργήστε χώρο για το νέο πρόσωπο που περιμένετε.  
Tip 5: Bεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τη σημασία της τακτοποίησης του σπιτιού σας και την δημιουργία χώρου στην ντουλάπα και στα συρτάρια σας διότι με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε δρόμο για να ρέει ευκολα η ενέργεια του feng shui στο σπίτι σας. Βρείτε χρόνο και πετάξτε οτι άχρηστο υπάρχει στο σπίτι σας και ανανεώστε την διακόσμησή του. Η άνοιξη και ο χειμώνας είναι οι καλύτερες στιγμές.
Σας εύχομαι ενα ευτυχισμένο νέο ξεκίνημα με πολύ χαρά, υγεία, διασκέδαση και λεφτά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγιου Βαλεντίνου αποβολή στην εγκυμοσυνη Απόκριες Απορίες Παιδιών βαλιτσα μαιευτηριου Βάπτιση ΒΕΛΟΝΑΚΙ Γάμος Γαύρος Γαυρος λεμονάτος στο φούρνο ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΗΛΗ Γιορτή του μπαμπά γλυκά του κουταλιού Γλυκό γλυκό σταφύλι Γυναίκα Δημιουργική Απασχόληση ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉ ΑΠΑΣΧΌΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉ ΑΠΑΣΧΌΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΆ Διακόσμηση Διατροφή για παιδιά διατροφη πριν την εγκυμοσυνη Διαφημίσεις Διαφημιστείτε δωρεάν Δουλειά Δουλειές για νήπιο Δουλειές του σπιτιού ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Εκπαίδευση Εκπαίδευση ύπνου ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ Ζωγραφιές Ζωγραφιές για παιδιά Ζωγραφιές με παλάμες Ζωγραφιές με πατουσάκια Ημέρα του πατέρα ΘΗΛΑΣΜΌΣ καθαριοτητα Καθαριότητα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ Καθημερινότητα Καριόκες καροτσι Κατασκευές απο πλαστικά μπουκάλια Κόλπα με την ζύμη κόψιμο πάνας Κρεβάτι δεντρόσπιτο Λιποθυμία παιδιού Λούβρος Μαλλιά Μαρμαρίς Μέθοδος Μοντεσόρι Μπισκότα Ντίσνευλαντ ομοφυλόφιλοι Ονειροπαγίδα Παιδικά Παραμύθια ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ παιδότοπος παιχνίδια παιχνιδια νεογεννητου Παλέτες Παναγία παρισίων Παραδοσιακές συνταγές Παρίσι ΠΆΡΤΙ Πατατοσαλάτα Πίστευε και μη.... ερεύνα. Πίτσα Πλακούντας Πλεκτό γκράφιτι Πολύχρωμες Φωτογραφίες Πρωινό για παιδιά Πρωτομαγιά ρυζόγαλο σάλτσα απο τυριά σπιτικη σαλτσα ντοματας Σπουδές Στεφάνι λουλουδιών Στρώμα νερού συμπληρωματα διατροφης στην εγκυμοσυνη συνταγες Συνταγές ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ Ταξίδια Ταξίδια με παιδιά Τάρτα Τι να σπουδάσω Τουρκία ΥΓΕΙΑ Υγεία ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Υγιεινή διατροφή Υπνος παιδιού φανουρόπιτα Φιλετάρισμα γαύρου φρουτα και λαχανικα εποχης Φρούτα χειμώνα Χαρτόκουτες χειροτεχνια για νηπια Χτενίσματα ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Ψυχολογία Ψυχολογία για Γονείς Ψυχολογία για παιδιά Ψωμί Ψωμί ρολό με ταχίνι ADVERTISING Blog Tips Blogging Cookies cupcakes μπαλαρίνα Deco & DIY DIY DIY κρεβάτι DIY Ντουλάπα feng shui party pinterest button Resize εικόνων Spinach pie - Σπανακόπιτα Tips στην κουζίνα Waterbed Yarn bombing
Loading...