Ενα απλο γρήγορο και νοστιμο φαγητο χωρις να χρειάζετε να λερώσουμε πολλά σκέυη και χωρις να χρειάζετε να αφιερώσουμε πολυ χρόνο στο μαγείρεμά του.
Τι θα χρειαστουμε:
- Ενα κομμάτι κότσι
- 3-4 σκέλίδες σκόρδο
- 3-4 καρότα
- πατάτες οσες θέλουμε
- 3 κλαδάκια σέλινο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
Πως το κάνουμε:
Ανοιγουμε τρύπες στο κρέας και μπίγουμε τις σκελίδες του σκόρδου σε διάφορα μέρη. Μετά
Απλα τα ρίχνουμε ολα σε μια γάστρα και το αφήνουμε να ψηθει στου 180 βαθμους για 1,5 με 2 ώρες
Μόλις ειναι ετοιμο, βάζουμε στο μπλέντερ ολα τα καρότα, τα κρεμμύδια το σέλινο και όλο το ζουμι και τα πολτοποιουμε.
Για να σερβίρουμε κόβουμε σε φέτες το κότσι και γαρνίρουμε απο πάνω με την σάλτσα καρότου.
Tip: Αν θέλουμε περισσότερη γεύση, βάζουμε 2-3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα και μια κουταλια της σούπας μέλι
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου