Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και αυτόν τον τροπο τον εμαθα πριν λιγες μερες. Ειναι τοσο εύκολο που δεν θα το πιστεύετε!
Σε τρια μόλις βήματα έχουμε έτοιμο φιλεταρισμένο το ψαράκι μας.
- Αρχικά σπρώχνουμε το δάχτυλο μας πάνω στο ψαροκόκαλο και το ψάρι ανοίγει στο δυο.
- Μετά σπρώχνουμε πάλι το δάχτυλο μας απο την άλλη πλευρά να ξεκολλήσει το ψαροκόκαλο
- και τέλος το τραβάμε και βγαίνει εντελώς. Τόσο απλά!
και ειδού το αποτέλεσμα!!!
Καλή σας επιτυχία!
Για εμένα την έβαλες την ανάρτηση ε;; δεν το έχω κάνει ποτε η ακαματρα!! αλλα τώρα θα το τολμήσω...με το ταμπλετ ανα χείρας
ΑπάντησηΔιαγραφήΕύκολο ειναι Μάχη! και εγώ νόμιζα οτι για να φιλετάρουμε τα ψάρια χρειαζομαστε ειδικά μαχαίρια, μέχρι που μου ειπε τον τρόπο μια κοπέλα που μας τον μαγείρεψε. Παιχνιδάκι!
ΔιαγραφήΠανεύκολο! Τις προάλλες το συζητούσαμε με τους γονείς μου, επειδή θέλουμε να φτιάξουμε γαύρο ξιδάτο, ιδανικός μεζές για τσιπουράκι κτλ! Καλημέρα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓειά!! Αν εχεις κάποια καλή συνταγή για ξυδάτο πες μου να την δοκιμάσω γιατι με ενδιαφέρει και εμένα. Τελευταία μολις κοιμηθούν τα παιδιά βάζουμε να πιούμε κάτι με τον σύζυγο. Αν τύχει βέβαια να κοιμηθουν νωρις και εμεις ειμαστε ξεκούραστοι.....
ΑπάντησηΔιαγραφή