Θα σας πώ το κόλπο να φτιάξετε φύλλο για πίτες! Ειναι ευκολο, γινετε τραγανο και σαν σφολιάτα!
Υλικα :
1 κιλο Αλευρι
3/4 της κουπας Ελαιολαδο
νερο οσο πάρει
λιγο αλατι
λιγο ζαχαρη
Υλικα :
1 κιλο Αλευρι
3/4 της κουπας Ελαιολαδο
νερο οσο πάρει
λιγο αλατι
λιγο ζαχαρη
- Ανακατευω ολα τα υλικα μαζι μεχρι να εχω μια μαλακή ζύμη.
- Το ελαιολαδο το ριχνω στο τελος για να ξεκολλαει ευκολα απο τα χέρια χωρις να χρειαστει να ριξω περισσοτερο αλευρι και γινει σκληρη η ζυμη μου.....
- Αφηνω την ζυμη να ξεκουραστει μιση ωριτσα
Χωρίζω την ζύμη στα δυο.
Ανοιγω πρωτα το ένα φύλλο οσο πιο λεπτο μπορώ (οκ να μην σπάει κιολας!)
και το κόβω με αυτο τον τρόπο