Αρχικά πρέπει να φιλετάρουμε τον γαύρο, κανε κλικ εδω να δεις πως.
Σοτάρουμε ένα κρεμμύδι και οσο σκόρδο θέλουμε μέχρι να πάρουν ενα ωραίο ροζ χρώμα και μετά το ρίχνουμε σε ενα ταψάκι φούρνου.
Μέσα στο ταψάκι του φούρνου ρίχνουμε επίσης το χυμό από μισό λεμόνι, μια κουταλιά της σούπας μουστάρδα, ένα ποτήρι νερό, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και όσο θέλουμε μαϊντανό. (εγώ έβαλα μια χούφτα). Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και μετά βάζουμε τον γαύρο στοιχισμένο όπως στην φώτο με την πέτσα του να ακουμπάει στο ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 20 με 30 λεπτά (εξαρτάται τον φούρνο) και έτοιμο!!!
Ευκολο να το φάνε και τα παιδια αφού δεν θα έχει ψαροκόκαλα!!!
Καλή σας όρεξη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου