Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

28.4.23

Παραμύθι: Τα αστεράκια.

 


Μια φορά κι έναν καιρό, σε ένα μακρινό γαλαξία, ζούσαν τρία αστέρια: η Αλκυόνη, η Ελένη και η Καλλιόπη. Η Αλκυόνη ήταν ομορφότερη από τις άλλες δύο, με μια λάμψη που όλοι της την ζήλευαν. Οι τρεις αυτές φίλες έκαναν ταξίδια στον γαλαξία, εξερευνώντας τα απέραντα διαστημικά τοπία.


Σε μια από τις αποστολές τους, οι τρεις φίλες βρήκαν έναν πλανήτη που δεν είχε αστέρια και για αυτόν τον λόγο ήταν σκοτεινός και μοναχικός. Οι τρεις φίλες ένιωσαν συμπόνοια για τον πλανήτη και αποφάσισαν να του χαρίσουν ένα αστέρι. Όμως, δεν ήταν απλό να βρουν ένα αστέρι για να το δώσουν στον πλανήτη.


Πάνω σε ένα από τα ταξίδια τους, οι τρεις φίλες βρήκαν ένα αστέρι που είχε χαθεί. Το αστέρι ήταν τόσο θλιμμένο γιατί είχε χαθεί το λαμπερό του το μαγείρεμα, που το κράταγε και του έδινε την ενέργεια του. Οι τρεις φίλες προσέγγισαν το αστέρι και του εξήγησαν ότι είχαν ανάγκη από ένα αστέρι για να το χαρίσουν στον σκοτεινό πλανήτη για να φωτίσει τη ζωή εκεί.


Το αστέρι σκέφτηκε λίγο και συμφώνησε. Το έναυσμα έδωσε ο ήλιος, ο οποίος άνοιξε ένα στενό διάδρομο που επέτρεψε στο αστέρι να βρει το δρόμο του πίσω στον σκοτεινό πλανήτη. Το αστέρι δώρισε την λαμπρότητά του στον πλανήτη και τον διακόσμησε με χιλιάδες αστέρια, προσφέροντας του νέα φωτεινή ζωή. Ως ευγνώμονα δώρα για τον νέο τους φίλο, οι τρεις αστέρια γύρισαν πίσω στον γαλαξία και συνέχισαν να ταξιδεύουν και να ανακαλύπτουν νέους κόσμους μαγείας και θαυμάτων.


Και έτσι, οι τρεις φίλες, η Αλκυόνη, η Ελένη και η Καλλιόπη, έμαθαν τη σημασία της φιλίας και της αλληλεγγύης και έδωσαν ένα πανέμορφο δώρο στον σκοτεινό πλανήτη, μιας φοράς και έναν καιρό, σε ένα μακρινό γαλαξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγιου Βαλεντίνου αποβολή στην εγκυμοσυνη Απόκριες Απορίες Παιδιών βαλιτσα μαιευτηριου Βάπτιση ΒΕΛΟΝΑΚΙ Γάμος Γαύρος Γαυρος λεμονάτος στο φούρνο ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΗΛΗ Γιορτή του μπαμπά γλυκά του κουταλιού Γλυκό γλυκό σταφύλι Γυναίκα Δημιουργική Απασχόληση ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉ ΑΠΑΣΧΌΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉ ΑΠΑΣΧΌΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΆ Διακόσμηση Διατροφή για παιδιά διατροφη πριν την εγκυμοσυνη Διαφημίσεις Διαφημιστείτε δωρεάν Δουλειά Δουλειές για νήπιο Δουλειές του σπιτιού ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Εκπαίδευση Εκπαίδευση ύπνου ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ Ζωγραφιές Ζωγραφιές για παιδιά Ζωγραφιές με παλάμες Ζωγραφιές με πατουσάκια Ημέρα του πατέρα ΘΗΛΑΣΜΌΣ καθαριοτητα Καθαριότητα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ Καθημερινότητα Καριόκες καροτσι Κατασκευές απο πλαστικά μπουκάλια Κόλπα με την ζύμη κόψιμο πάνας Κρεβάτι δεντρόσπιτο Λιποθυμία παιδιού Λούβρος Μαλλιά Μαρμαρίς Μέθοδος Μοντεσόρι Μπισκότα Ντίσνευλαντ ομοφυλόφιλοι Ονειροπαγίδα Παιδικά Παραμύθια ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ παιδότοπος παιχνίδια παιχνιδια νεογεννητου Παλέτες Παναγία παρισίων Παραδοσιακές συνταγές Παρίσι ΠΆΡΤΙ Πατατοσαλάτα Πίστευε και μη.... ερεύνα. Πίτσα Πλακούντας Πλεκτό γκράφιτι Πολύχρωμες Φωτογραφίες Πρωινό για παιδιά Πρωτομαγιά ρυζόγαλο σάλτσα απο τυριά σπιτικη σαλτσα ντοματας Σπουδές Στεφάνι λουλουδιών Στρώμα νερού συμπληρωματα διατροφης στην εγκυμοσυνη συνταγες Συνταγές ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ Ταξίδια Ταξίδια με παιδιά Τάρτα Τι να σπουδάσω Τουρκία ΥΓΕΙΑ Υγεία ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Υγιεινή διατροφή Υπνος παιδιού φανουρόπιτα Φιλετάρισμα γαύρου φρουτα και λαχανικα εποχης Φρούτα χειμώνα Χαρτόκουτες χειροτεχνια για νηπια Χτενίσματα ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Ψυχολογία Ψυχολογία για Γονείς Ψυχολογία για παιδιά Ψωμί Ψωμί ρολό με ταχίνι ADVERTISING Blog Tips Blogging Cookies cupcakes μπαλαρίνα Deco & DIY DIY DIY κρεβάτι DIY Ντουλάπα feng shui party pinterest button Resize εικόνων Spinach pie - Σπανακόπιτα Tips στην κουζίνα Waterbed Yarn bombing
Loading...